budak tekun membaca
..you took my heart away..
even heart has boundaries
..<3 <3 <3 my lungly luply lovely lover <3 <3 <3..

sehari bersama keluarga beliau ♥
Thursday, October 17, 2013 | 10/17/2013 04:20:00 PM | 0 Babbling Minds
سْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Assalamualaikum dan selamat petang :)

ukey , entry kali ini adalah berkisarkan episod semalam yg akn ku coret sbg kenangan . hee :)

latar belakang :
klang - kedai al zahra - dpn kedai seri boltibay - parri textiles - arked man sg besar - pejabat perladangan sekinchan - pusat pertanian sg burong - homestay sg hj dorani - rumah wak pur - rumah encik yatim - rumahku - rumah beliau - back to ukm

watak yg terlibat :
daku , beliau , ibu beliau , kakak beliau , akk ipar beliau , alisya ( anak buah beliau) , encik rahman
 (pengurus homestay) wak pur ( keluarga  angkat kakak beliau) puan mus ( isteri wak pur) encik yatim , puan yati ( isteri encik yatim) , ibuku , abahku .

lakaran kisah :
tersebutlah kisah.. ececeh.. hehe

..♥♥♥.. ..♥♥♥..

semalam kami telah menjalankan satu misi rasmi . eceh . hee . yakni berbincang dgn pengurus homestay bagi urusan penginapan untuk program kolej kami . mengikut perancangan awal , petang itu kami akan pergi ke pantai BNO bersama-sama dgn keluarga beliau , namun masa tidak berkesempatan kerna hari telah lewat petang dan perlu bergegas pulang ke ukm memandangkan beliau esok ad kelas.. hehe .
 (sy balek hari ahad ni.. :p hehehe ) . takpe2.. lps smpai kolej ahad tu kite jumpa k.. ad nap bagi barang.. krik krik ;)

sehari bersama keluarga beliau adalah momentous moments ! ;)
hee . ibu , kakak , dan akk ipar beliau sporting jewp.. hee :)
perkara yg mengejutkan kami semalam ialah kami tak sengaja and tak sangka yg kami akn pakai baju yg serius sama warna . krik krik.. hehe . then kami pergy jumpa encik rahman tu dan encik rahman dah mcm musykil dah . hakhak .

ibu beliau dan mak  ku rancak bersembang semalam.. hehe :)
"kalau yg ni jdi besan pun takpe.." - ibu beliau berkata.. hehehe ;)
* blushing*

sorri hubyy.. tyme vid call malam tdi syg maen lilit jewp shawl tu.. hehe .
haa... tak mo jelez dgn miko ukey.. hehe


 kat ats ni miko.. krik krik.. hee

erm.. jumaat , sabtu dan ahad next week diriku ada kursus fasilitator kat hutan rekreasi ayer keroh . hukhuk.. hmm.. no matter where i am.. no matter where i go.. ur heart is my northern light ukey dear.. ♥ :)
hmm.. sedehnyaa.. kalau tak sabtu tu naek bukit broga dgn beliau.. hukhuk.. so tepaksa postpone.. i'm so sorry my dear.. T__T tunggu syg balek nnty kita pegy sama k.. :)
the other next week ukey hubby.. hehe ;)
..♥♥♥..   ..♥♥♥..






(sumber : google search engine)

tak sabar nap daki bukit broga dgn beliau ! ;)
..♥♥♥..      ..♥♥♥..



like the flowers dat spread fragrance , ur love brings romance in my ordinary life.. 
lovee you so much hubby !


i  love roses a lot.. (tiba2) hehe

Older Post | Newer Post
The Webmaster

Mira Salleh


Ada nama yang baik...tapi tak punya sikap seindah nama yang baik...tak pernah berbahagia dengan kenyataan itu...terus belajar dengan kehidupan...ada waktu DIA memberi , maka akan ada waktu diambil-Nya kembali...being thankful for everyone who supports her to be a better person in life...sharing her precious moments and thoughts...her life is greatly colored by family and friends...a blog as a token of appreciation for everyone who lives in her world..

Navigations

Entries About Links

Tagboard



Powered by ShoutJax